Maksuttomat työkalut, tietoa vaurastumiseen ja asuntoja alle julkisten markkinahintojen.

Liity sisäpiiriimme, jossa tarjoamme sijoitukseen soveltuvia asuntoja eri puolella Suomea. Lähdemme siitä, että kauttamme hankittu asunto on aina edullisempi kuin sen ostaminen julkisilta markkinoilta. Sisäpiiriläisenä saat käyttöösi myös aineistopankin, joka minimoi riskit ja maksimoi tuotot. Parhaat tulokset saavutetaan tunnetusti yhteistyöllä, siksi meidän verkostomme ovat huippukunnossa.

Sisäpiiri kaikille asuntosijoittamisesta kiinnostuneille

Sisäpiiri on syntynyt, kun halusimme sijoittajaystäviemme kanssa hyödyntää isomman volyymin pienemmät yksikköhinnat. Nyt tämä ystäväpiiri on laajentunut isoksi yhteisöksi, jota myös sinä voit hyödyntää löytämään tuottoisan sijoitusasuntosi alle julkisten markkinahintojen. Meille on karttunut kokemusta yli tuhannesta sijoitusasunnosta eri puolilta Suomea. Kokemuksen mukana tulleita oppeja jaamme sisäpiirissämme myös muille asuntosijoittajille. Jokainen asuntosijoittamisesta kiinnostunut on lämpimästi tervetullut mukaan yhteisöömme.

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat liittymisesi jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämänhetkisiin sijoituskohteisiin, sekä ilmaiseksi lataamaan Aineistopankissa olevat materiaalit. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. Sisäpiiriin liittyminen on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään. Lisää sähköpostiosoitteesi ja olet mukana mielenkiintoisessa sijoittajayhteisössä.

Tervetuloa sisäpiiriin

Liittymällä olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.


Sisäpiirin aineistopankista löydät mm:

  • Asunnon ja autopaikan vuokrasopimuspohjat
  • Kauppakirjamalli
  • Lainatarjouspyyntö pankille
  • Vuokrankorotuskirje
  • Vuokrasopimuksen irtisanomis- ja purkamislomakkeet
  • Vuokratuotto- ja kassavirtalaskuri
  • Excelpohja vuokrien ja salkun kehityksen seurantaan
  • Oman talouden hallinta ja Sijoituslaskuri
  • E-kirja “Maksimoi Tuotot & Minimoi Riskit”

Miksi tarjoamme kaikki materiaalit ilmaiseksi?

Haluamme tarjota aidosti lisäarvoa jokaiselle sisäpiiriimme kuuluvalle asuntosijoittajalle tai sellaiseksi mahdollisesti aikovalle. Helpotamme ja tehostamme sijoitusasuntoihin liittyvää hallinnointia ja tuotamme hyödyllistä tietoa jokaiselle asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle. Haluamme osaltamme olla kehittämässä suomalaista asuntosijoittamiskulttuuria.

Jos asuntosijoittaminen kiinnostaa, tervetuloa sisäpiiriin!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissä ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME
Saat liittymisesi jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin, sekä ilmaiseksi lataamaan Aineistopankissa olevat materiaalit. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.