ASUNTOSIJOITTAMINEN
Slider
Kiinnostaako asuntosijoittaminen?

Sijoittaminen on todistetusti todennäköisin keino vaurastumiseen. Sijoittamisesta kiinnostuneille on tarjolla lukuisia erilaisia sijoitusvaihtoehtoja, joihin rahansa laittaa. Onnistuneen lopputuloksen kannalta on tärkeää, että sijoittaja tiedostaa ennen sijoituspäätöstään sijoitusmuotoon liittyvät ominaispiirteet ja ymmärtää mistä sijoituksen tuotto/riski muodostuu.
 
Asuntosijoittaminen on helposti ymmärrettävä sijoitusmuoto, jonka perusteet on nopeasti opittavissa. Sijoitusasunnot tarjoavat järkevästi ja kärsivällisesti toimivalle vakaata ja helposti ennustettavaa kassavirtaa kuukausittain, ja tuntuvaa vaurautta pitkällä aikavälillä. Asiansa osaava asuntosijoittaja voi hakea tuottoa myös lyhyellä aikavälillä esimerkiksi "osta, remontoi, myy" strategiaa noudattaen. Asuntosijoittamisessa onkin se hyvä puoli moneen muuhun sijoitusmuotoon verrattuna, että sijoittajalla on "omissa käsissään" monta tapaa vaikuttaa sijoituksesta saatavaan tuottoon.
Asuntosijoittamisen perusteisiin pääset tarkemmin tutustumaan vaikkapa lataamalla ilmaisen E-kirjamme "Maksimoi Tuotot ja Minimoi Riskit".

Tuotto tehdään ostettaessa
Onnistunut kohteen valinta on tunnetusti merkittävä tekijä asuntosijoituksen tuottojen kannalta. Tiedämme kokemuksesta kuinka vaikeaa voi olla löytää omat sijoituskriteerit täyttäviä ostokohteita. Parhaat ja tuottavimmat sijoitusasunnot kun eivät yleensä ehdi julkisille asuntomarkkinoille, vaan löytävät ostajansa ei-julkisilta markkinoilta. Aikaisempina vuosina ei-julkisilla markkinoilla ovat pääasiassa vaikuttaneet mm. erilaiset institutionaaliset sijoittajat, asuntorahastot ja muut suursijoittajat. Haluamme osaltamme olla muuttamassa vallinnutta asetelmaa. Sen vuoksi tarjoamme kaikille sisäpiiriimme kuuluville väylän sijoitusasuntoihin suursijoittajien tukkuhinnoin. Iso sijoittajaverkosto avaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia!
 
Meillä on laaja yhteistyökumppanien verkosto ja pystymme tarjoamaan kohteita ilman välikäsiä. Pyrimme myös yleensä hankkimaan isompia kokonaisuuksia, jolloin saadaan yksikköhinta mahdollisimman alhaiseksi.
Yllä mainitut seikat mahdollistavat sen, että pystymme tarjoamaan aidosti houkuttelevia sijoitusasuntoja alle tilastollisten markkinahintojen.

Vuokratuotto varmistetaan huolellisella hallinnoinnilla
Sijoitusasunnon omistaminen tarkoittaa samalla vuokranantajana olemista, minkä vuoksi asuntosijoituksen hallinnointi on työläämpää vaikkapa pörssiosakkeiden omistamiseen verrattuna. Asunnossa, taloyhtiössä tai vuokralaisella saattaa ilmetä aika-ajoin asioita, jotka vaativat vuokranantajan huomiota ja toimenpiteitä. Onneksi sijoitusasuntojen hallinnointi ei kuitenkaan ole monimutkaista työtä, vaan siinä pitkälti riittää huolellisuus ja pieni vaivannäkö.
Me haluamme kannustaa asuntosijoittajia hallinnoimaan omaisuuttaan mahdollisimman huolellisesti, tehokkaasti ja ammattimaisesti. Sen vuoksi rakennamme Suomen kattavinta ja täysin ilmaista Asuntosijoittajan Aineistopankkia, josta voi ladata asuntosijoittamisessa tarvittavia asiakirjapohjia, laskureita ja työkaluja. Tuotamme Aineistopankkiin myös rahanarvoista materiaalia erilaisten E-kirjojen ja oppaiden muodossa, jotka myös ovat ilmaiseksi ladattavissa.
 
Kokemukset kasvattavat
Meillä on osaamista ja kokemusta sijoitusasunnoista useista kaupungeista ympäri Suomea, aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Imatralle. Jokaisessa markkinatilanteessa on myös mahdollista löytää hyviä ja tuottoisia kohteita, mutta se vaatii vahvaa näkemystä markkinatilanteesta ja huolellista taustatyötä kohteesta. Me analysoimme tarkasti kaikki kohteet, koska myös omat rahamme ovat pelissä mukana. Toimintamme perustuu luottamukseen ja avoimuuteen, joten annamme aina myös kaikki kohteesta olevat tiedot päätöksenteon tueksi.

Tavoitteemme on auttaa myös Sinua menestymään ja kasvattamaan varallisuuttasi asuntosijoittamisen avulla! 
Tarjoamme myös aina osaamisemme ja kokemuksemme käyttöösi asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa, koska tarkoituksenamme on tehdä matkaa ja menestyä yhdessä sisäpiiriimme kuuluvien kanssa!
 
 
Mikäli asuntosijoittaminen kiinnostaa ja haluaisit saada tietoa sijoitusmahdollisuuksista tai käyttöösi Suomen kattavimman Asuntosijoittajan Aineistopankin, niin kannattaa liittyä mukaan sisäpiiriimme. Se on täysin maksutonta, eikä vaadi sitoutumista mihinkään!
Image

Sijoitusasuntoja ympäri Suomea sekä Suomen kattavin ilmainen Aineistopankki! Liity mukaan!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME. Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. 

Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.