Yhteisön voimalla kiinni sijoitusasuntoihin – suursijoittajien tukkuhinnoin.

Haluamme auttaa sinua asuntosijoittajana kasvattamaan varallisuuttasi ja luomaan taloudellista turvaa tulevaisuuteen.

Asuntosijoittaminen

Väylä erinomaisten sijoitusasuntojen etsintään
Aikaisempina vuosina ei-julkisilla markkinoilla ovat pääasiassa vaikuttaneet erilaiset institutionaaliset sijoittajat, asuntorahastot ja muut suursijoittajat. Haluamme muuttaa asuntosijoittamisen markkinoita piensijoittajille kannattavampaan suuntaan. Hyvin toimivat asuntomarkkinat tarvitsevat yksityisiä vuokranantajia. Toimintaperiaatteenamme on tarjota kaikille asuntosijoittamisesta kiinnostuneille väylä sijoitusasuntoihin suursijoittajien tukkuhinnoin. Iso sijoittajaverkostomme avaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Meillä on laaja yhteistyökumppanien verkosto ja pystymme tarjoamaan kohteita ilman välikäsiä. Hankimme isompia asuntokokonaisuuksia. Näin saamme yksikköhinnan mahdollisimman alhaiseksi ja pystymme tarjoamaan aidosti houkuttelevia sijoitusasuntoja alle tilastollisten markkinahintojen. Jos olet kiinnostunut, liity sisäpiiriin ja saat tiedon tulevista sijoitusasunnoistamme.

Liity sisäpiiriin

Työkalu sijoitusasuntojen hallinnointiin

Me haluamme kannustaa asuntosijoittajia hallinnoimaan omaisuuttaan mahdollisimman huolellisesti, tehokkaasti ja ammattimaisesti. Sijoitusasuntojen omatoiminen hallinnointi on myös mainio keino minimoida kuluja ja parantaa tuottoja. Sen vuoksi olemme rakentaneet maksuttoman Asuntosijoittajan Aineistopankin, josta voi ladata asuntosijoittamisessa tarvittavat asiakirjapohjat ja laskurit. Tuotamme Aineistopankkiin myös rahanarvoista materiaalia erilaisten E-kirjojen ja oppaiden muodossa, jotka ovat ilmaiseksi ladattavissa sisäpiiriin kuuluville.

Liity sisäpiiriin

Käytännön kokemukset opettavat

Sijoitusasunnon hankinta on taloudellisesti merkittävä investointi, joten se kannattaa aina tehdä harkiten. Jokaisessa markkinatilanteessa on mahdollista tehdä hyviä tai huonoja asuntosijoituksia. Tämä siitä hyvä sijoitusmuoto, että ihmisten asunnon tarve ei katoa, ainoastaan asuinpaikat tapaavat vaihtua. Onnistunut sijoitus vaatii aina näkemystä markkinatilanteesta ja huolellista taustatyötä kohteesta. Pelkän teorian tuntemisesta ei sijoittamisessa ole taloudellista hyötyä, mikäli osaamistaan ei hyödynnä käytännössä. Meillä on kokemusta lukuisista sijoitusasunnoista ympäri Suomea, aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Imatralle. Jaamme kokemuksista kertynyttä oppia myös muille asuntosijoittajille.

Lataa ilmainen E-kirja

Lataa ilmainen E-kirja

Tervetuloa sisäpiiriin

Liittymällä olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.


Jos asuntosijoittaminen kiinnostaa, tervetuloa sisäpiiriin!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. 


Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.