Mielenrauhaa ja vapautta rakentamiseesi. Laadimme, valvomme, seuraamme ja reagoimme puolestasi.

Joukkuekaverinasi tehtävämme on valvoa etujasi ja huolehtia, että sinä onnistut rakennushankkeessasi, joka suunnitellaan ja rakennetaan säännösten, määräysten ja luvan mukaisesti. Avoin tapamme toimia pitää sinut koko ajan kartalla, tiedät missä milloinkin mennään. Kokemuksemme sekä laaja kontaktiverkosto kiinteistöalalta antavat avaimet onnistumiseen laadullisesti ja taloudellisesti sovitun aikataulun mukaisesti.

Rakentaminen

Rakennushankkeen läpivienti on yleensä pitkäkestoinen ja monimutkainen projekti, oli kyseessä
uudis- tai korjausrakentaminen. Työ voi olla vaativaa ja työlästä lukuisine lainsäädäntöineen, jolloin
oma tietämys tai resurssit eivät aina riitä. Tarjoamme rakennuttamis- ja projektinjohtopalvelua rakennushankkeesi onnistumiseen joko tietyt vaiheet arvioiden ja valvoen tai voimme ottaa haltuun koko rakennusprojektin johtamisen.

Projektinjohtamis- ja rakennuttamispalvelut

Uudis- ja korjausrakentamishankkeissa sovitaan tehtäväluettelon avulla ne rakennushankkeen johtamisen ja rakennuttamisen tehtävät, joissa rakennushankkeen tilaaja tarvitsee ulkopuolista asiantuntemusta sekä ne päätökset, jotka tilaajan tulee tehdä. Johtamis- ja rakennuttamispalveluja tilattaessa sovitaan samalla tehtäväluettelon avulla tilaajan oman organisaation työnjaosta. Mahdollisiin virheisiin ja laiminlyönteihin on puututtava oikeaan aikaan, jolloin työn laatu paranee, eikä tulevaisuuden rasitteita ei pääse syntymään.

Rakennushankkeen vaiheet on kuvattu seuraavassa:

Rakennushankkeen vaiheet on kuvattu seuraavassa:

Määrä- ja kustannuslaskenta

Rakennushankkeen taloudellinen onnistuminen vaatii huolellista, tarkkaa sekä tämän päivän hintoihin perustuvaa määrä- ja kustannuslaskentaa. Tarjoamme laajalla kokemuksellamme ammattitaitoista, tehokasta ja monipuolista laskentapalvelua, jotta kohteesta saadaan realistinen budjetti – yksilöidysti vaatimusten mukaisesti – nopeallakin aikataululla. Laadukkaalla kustannussuunnittelulla ja kustannuslaskelmalla turvaat rakennushankkeesi taloudellisen onnistumisen.

Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.