RAKENTAMINEN

RAKENTAMINEN
Slider

Oletko suunnittelemassa uuden rakennuksen rakentamista tai vanhan korjaamista?

 

Rakennushanke

Tarvitsetko ulkopuolisen asiantuntijan apua johonkin tiettyyn rakennushankkeen vaiheeseen, kuten kustannusarvion tekemiseen, työn valvontaan tai projektinjohtamiseen?

Rakennushankkeen (uudis- tai korjausrakentaminen) läpivienti pitkäkestoisena ja monimutkaisena on yleensä niin vaativa ja aikaa vievä hanke, että käyttäjän (tilaajan) oma tietämys tai resurssit eivät riitä vaan se vaatii alan asiantuntijan tietämystä ja ammattitaitoa.  Rakennushankkeeseen ryhtyvän on myös tunnettava lainsäädännöstä johtuvat lukuisat velvollisuudet. Rakennushanketta voi johtaa tilaaja itse omin resurssein tai kuten useasti, ulkopuolisia palveluita käyttäen.

 

Ultra Kiinteistöt Oy:n palveluita rakennushankkeessa ovat:

Projektinjohtamis- ja rakennuttamispalvelut

Määrä- ja kustannuslaskentapalvelut

Projektinjohtamis- ja rakennuttamispalvelut

Uudis- ja korjausrakentamishankkeissa sovitaan tehtäväluettelon avulla ne rakennushankkeen johtamisen ja rakennuttamisen tehtävät, joissa rakennushankkeen tilaaja tarvitsee ulkopuolista asiantuntemusta sekä ne päätökset, jotka tilaajan tulee tehdä.

Lue lisää rakennushankkeen toteuttamisesta projektinjohtopalveluna.

Johtamis- ja rakennuttamispalveluja tilattaessa sovitaan samalla tehtäväluettelon avulla tilaajan oman organisaation työnjaosta.

Ultra Kiinteistöt toimii tarvittaessa tilaajan asiantuntijana koko rakennushankkeen eri vaiheissa tai vaihtoehtoisesti vain osassa hanketta.

 

rakentaminen-mobiili.png

Rakennushankkeen vaiheet on kuvattu seuraavassa:

Rakennushankkeen vaiheet on kuvattu seuraavassa:

Määrä- ja kustannuslaskenta

Rakennushankkeen taloudellinen onnistuminen vaatii huolellista, tarkkaa sekä tämän päivän hintoihin perustuvaa määrä- ja kustannuslaskentaa.

Tarjoamme ammattitaitoista, tehokasta ja monipuolista laskentapalvelua, jotta kohteesta saadaan realistinen budjetti yksilöidysti asiakkaan vaatimusten mukaisesti nopeallakin aikataululla.

Ammattilaisen tekemällä kustannussuunnittelulla ja kustannuslaskelmalla turvaat rakennushankkeesi taloudellisen onnistumisen. Huolellinen kustannussuunnittelu ja erilaisten vaihtoehtojen vertailu voi säästää rakennushankkeessa merkittävästi kustannuksia.

Yrityksellämme on laaja kokemus hyvin erilaisista kustannus- ja määrälaskelmista niin korjaus- kuin uudishankkeissa sekä tämän päivän viimeisin hintatieto.

 

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia laskennan osa-alueita:

Määrälaskenta

Kustannuslaskenta

Työmenekit

Ennakkotarjouspyynnöt

Kustannusvertailut

Tarjouslaskenta
Laskennan muut erityistehtävät
laskin.png

Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.

Sijoitusasuntoja ympäri Suomea sekä Suomen kattavin ilmainen Aineistopankki! Liity mukaan!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME. Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.