SIJOITUSASUNNOT
Slider

Haluatko tietää ei-julkisista ja alle markkinahintaisista sijoitusasunnoista? Liity mukaan sisäpiiriimme!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME. Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.

Ultra Kiinteistöt on ns. asuntotukkuri kaikille asuntosijoittajille!

Lähtökohtana on, että kauttamme hankittu asunto on aina edullisempi kuin jos sen olisi hankkinut julkisilta asuntomarkkinoilta! Toimimme ei-julkisilla asuntomarkkinoilla ja kartoitamme potentiaalisia sijoituskohteita pääasiassa kasvukeskuksista ympäri Suomea. Sisäpiiriimme kuuluvat sijoittajat ovat yhteistyökumppaneita, joiden kanssa yhdessä toimien pystymme hankkimaan parhaat kohteet parhaaseen hintaan.

Toimintamallissamme taloyhtiön omistus jakaantuu usealle eri taholle, mikä on monessakin mielessä hyvä asia. Jakaantunut omistus madaltaa esimerkiksi taloyhtiölainan osalta rahoittajapankin rahoitusriskiä sekä yksittäisen asunto-osakkeenomistajan kannalta vastikeriskiä.

 

Mitä isompi verkostomme on, sitä enemmän avautuu sijoitusmahdollisuuksia!

Meillä on vankka kokemus ja ammattitaito asuntosijoittamisesta sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto kiinteistöalalta. Toimintamme perustana ovat isojen asuntokokonaisuuksien hankkiminen ja kustannustehokas toiminta ilman välikäsiä. Uudiskohteissa yhteistyökumppaneinamme on sekä suuria rakennusliikkeitä että pienempiä, paikallisia rakentajia. Vanhempien kohteiden ja kiinteistökehityshankkeiden osalta hyödynnämme omaa monipuolista osaamistamme rakennusalalta. Tiedämme siis miten taloja rakennetaan/remontoidaan ja mitä se oikeasti maksaa. Monipuolinen kokemuksemme asuntosijoittamisen lisäksi myös rakennusalalta on iso etu asuntokohteista neuvoteltaessa ja niitä toteutettaessa. 

 

-Missio-

Mahdollistaa kaikille asuntosijoittajille väylä erinomaisiin sijoitusasuntoihin alle tilastollisten markkinahintojen. Auttaa asuntosijoittajia tarjoamalla ilmaiseksi asuntosijoittajan aineistopankissa olevan materiaalin, kirjoittamalla asuntosijoittamista käsitteleviä artikkeleita sekä tarvittaessa neuvoa parhaan kykymme mukaan. Kehittää omalta osaltamme suomalaista asuntosijoittamiskulttuuria ammattimaisemmaksi.

-Visio-

Olemme luotettu, arvostettu ja haluttu kumppani asuntosijoittajille, rakentajille, vuokralaisille ja kaikille muille yhteistyökumppaneillemme.

-Arvot-

Luotettavuus, rehellisyys, auttaminen, täsmällisyys, arvostus, jatkuva uuden oppiminen.

 

Tervetuloa mukaan asuntosijoittajien verkostoon!

 

Haluatko tietää ei-julkisista ja alle markkinahintaisista sijoitusasunnoista? Liity mukaan sisäpiiriimme!

Saat liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin sekä lataamaan ilmaiseksi Asuntosijoittajan Aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. 

Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.