ASUNTOSIJOITTAJAN
AINEISTOPANKKI
Slider

Lataa kaikki asuntosijoittajan materiaalit ilmaiseksi!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin, sekä lataamaan ilmaiseksi Aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. 


Lataa kaikki asuntosijoittajan materiaalit ilmaiseksi!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin, sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. 


Suomen kattavin ja täysin ilmainen Asuntosijoittajan Aineistopankki!

Tämä on yksi tavoitteistamme. Aineistopankkimme voi hyvinkin olla sitä jo nyt, mutta se ei suinkaan tarkoita että se olisi valmis. Päinvastoin, käytämme jatkossakin aikaa ja resursseja uuden hyödyllisen materiaalin tuottamiseen.

Sijoitusasuntojen hallinnointi on huomattavasti mukavampaa, tehokkaampaa ja ammattimaisempaa kun käytössä on tarkoitukseen soveltuvat asiakirjapohjat ja työkalut. Sinun ei tarvitse siis keksiä pyörää uudelleen, vaan haluamme säästää asuntosijoittajien aikaa ja rahaa sekä tehdä asiat helpoksi. Kaikki yleisimmin sijoitusasuntojen hallinnoinnissa tarvittavat asiakirjat löydät Aineistopankistamme, ilmaiseksi ladattavissa ja vapaasti muokattavissa.

 

Ainestopankista löydät esimerkiksi seuraavat asiakirjapohjat ja laskurit:

Asunnon ja autopaikan vuokrasopimuspohjat

Kauppakirjamallin

Lainatarjouspohjan pankille

Vuokrakorotuskirjeen

Vuokrasopimuksen irtisanomis- ja purkamislomakkeet

Vuokratuotto- ja kassavirtalaskurin

Työkalun vuokrien ja salkun kehityksen seurantaan

Paljon muuta ja lisää toteutamme jatkuvasti...

Aineistopankkia rakennetaan joukkuepelillä

Yksin meidän ei onneksi tarvitse kaikkea yrittää tehdä, vaan Aineistopankkia(kin) rakennetaan yhteistyön voimin. Ideoimme ja toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa rahanarvoista materiaalia Aineistopankkiin mm. erilaisten E-kirjojen ja oppaiden muodossa, jotka myös ovat ilmaiseksi ladattavissa. Esimerkiksi ensimmäisen asuntosijoittamista käsittelevän E-kirjamme totetutimme yhdessä Vaasan Yliopiston kanssa.

Pyrimme siihen, ettei menestyminen asuntosijoittajana olisi ainakaan tiedon, sopivien sijoitusasuntojen tai hallinnointiin tarvittavien työkalujen puutteesta kiinni!

 

Miksi tarjoamme kaikki materiaalit ilmaiseksi?

Siksi, koska

  • Haluamme tarjota aidosti lisäarvoa jokaiselle sisäpiiriimme kuuluvalle asuntosijoittajalle tai sellaiseksi mahdollisesti aikovalle!
  • Haluamme helpottaa ja tehostaa sijoitusasuntoihin liittyvää hallinnointia sekä tuottaa hyödyllistä tietoa jokaiselle asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle!
  • Haluamme osaltamme olla kehittämässä Suomalaista asuntosijoittamiskulttuuria ja luoda jotain merkityksellistä!

 

Sisäpiiriin liittyminen on ilmaista eikä edellytä sitoutumista mihinkään. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä