ASUNTOSIJOITTAJAN
AINEISTOPANKKI
Slider

Tarvitsetko jotain asuntosijoittamiseen liittyvää? Aineistopankista saat ladattua asuntosijoittamisessa tarvittavat materiaalit täysin ilmaiseksi!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME. Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.

Suomen kattavin ja täysin ilmainen Asuntosijoittajan Aineistopankki!

 

Tämä on yksi tavoitteistamme. Aineistopankkimme voi hyvinkin olla sitä jo nyt, mutta se ei suinkaan tarkoita että se olisi valmis. Päinvastoin, käytämme jatkossakin aikaa ja resursseja uuden hyödyllisen materiaalin tuottamiseen.

Sijoitusasuntojen hallinnointi on huomattavasti mukavampaa, tehokkaampaa ja ammattimaisempaa kun käytössä on tarkoitukseen soveltuvat asiakirjapohjat ja työkalut. Pyörää ei siis tarvitse lähteä keksimään uudelleen, vaan haluamme säästää asuntosijoittajien aikaa ja rahaa sekä tehdä asiat helpoksi. Kaikki yleisimmin sijoitusasuntojen hallinnoinnissa tarvittavat asiakirjat löydät Aineistopankistamme, ilmaiseksi ladattavissa ja vapaasti muokattavissa.

 

Aineistopankkia rakennetaan joukkuepelillä

Yksin meidän ei onneksi tarvitse kaikkea yrittää tehdä, vaan Aineistopankkia(kin) on tarkoitus rakentaa yhteistyön voimin. Tuotammekin yhteistyökumppaneidemme kanssa rahanarvoista materiaalia Aineistopankkiin myös erilaisten E-kirjojen ja oppaiden muodossa, jotka myös ovat ilmaiseksi ladattavissa. Esimerkiksi ensimmäisen asuntosijoittamista käsittelevän E-kirjamme totetutimme yhdessä Vaasan Yliopiston kanssa.

Pyrimme siihen, ettei kenenkään menestyminen asuntosijoittajana olisi tiedon, sopivien sijoitusasuntojen tai hallinnointiin tarvittavien työkalujen puutteesta kiinni!

 

Miksi tarjoamme kaikki materiaalit ilmaiseksi?

Siksi, koska

  • Haluamme tarjota aidosti lisäarvoa jokaiselle sisäpiiriimme kuuluvalle asuntosijoittajalle tai sellaiseksi mahdollisesti aikovalle!
  • Haluamme helpottaa ja tehostaa sijoitusasuntoihin liittyvää hallinnointia sekä tuottaa hyödyllistä tietoa jokaiselle asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle!
  • Haluamme osaltamme olla kehittämässä Suomalaista asuntosijoittamiskulttuuria ja luoda jotain merkityksellistä!

 

Sisäpiiriimme liittyminen on ilmaista eikä edellytä sitoutumista mihinkään. Tervetuloa mukaan!

 

 

Lataa huolella laaditut asuntosijoittajan materiaalit käyttöösi!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme. Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset lataamaan ilmaiseksi Aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin. 

Ota yhteyttä