Toimintamme ydin on asuntosijoittamisessa ja rakentamisessa. Autamme ja jaamme tietoa, jotta asiakkaamme onnistuvat. Kokemuksella, vahvalla tietotaidolla ja välittämällä luomme tiiviitä ja pitkiä kumppanuuksia.

Toimimme kuin perheessä – arvokas tieto kulkee isältä pojalle. Toimintatapamme tuottaa luotettavia tekoja sijoitusasunnon ostamisesta suuren rakennuskohteen valvontaan. Vuosikymmenten kokemus useissa eri rakennus- ja kiinteistöalan työtehtävissä takaa, että tiedämme mitä kiinteistöalalla tapahtuu. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja rakentamiseen liittyvien palvelujen osalta toimimme tällä hetkellä pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla ja sen läheisyydessä.

Yritys

Ultra Kiinteistöt on asuntosijoittamiseen sekä rakentamiseen liittyviin palveluihin erikoistunut perheyritys, joka pääpaikka on Seinäjoella. Perustimme yrityksemme vuonna 2014 halusta yhdistää toisiaan täydentävät osaamisalueemme – rakentamisen ja asuntosijoittamisen. Nyt voimme maksimaalisesti hyödyntää tietotaitomme parhaaksi katsomallamme tavalla ja kustannustehokkaasti, ilman sidonnaisuuksia.

Teemme tätä työtä intohimosta kiinteistöalaan asiakkaitamme kuunnellen ja auttaaksemme. Haluamme tarjota asiakkaillemme avoimuutta, tiedon jakamista, turvaa, varmuutta omiin päätöksiin, hyviä asuntokauppoja ja sujuvasti eteneviä rakennusprojekteja.

 

 

Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.

Tervetuloa sisäpiiriin

Liittymällä olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.


Jos asuntosijoittaminen kiinnostaa, tervetuloa sisäpiiriin!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.