Toimintamme ydin on asuntosijoittamisessa ja rakentamisessa. Autamme ja jaamme tietoa, jotta asiakkaamme onnistuvat. Kokemuksella, vahvalla tietotaidolla ja välittämällä luomme tiiviitä ja pitkiä kumppanuuksia.

Toimimme kuin perheessä – arvokas tieto kulkee isältä pojalle. Toimintatapamme tuottaa luotettavia tekoja sijoitusasunnon ostamisesta suuren rakennuskohteen valvontaan. Vuosikymmenten kokemus useissa eri rakennus- ja kiinteistöalan työtehtävissä takaa, että tiedämme mitä kiinteistöalalla tapahtuu. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja rakentamiseen liittyvien palvelujen osalta toimimme tällä hetkellä pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla ja sen läheisyydessä.

Yritys

Ultra Kiinteistöt on asuntosijoittamiseen sekä rakentamiseen liittyviin palveluihin erikoistunut perheyritys, joka pääpaikka on Seinäjoella. Perustimme yrityksemme vuonna 2014 halusta yhdistää toisiaan täydentävät osaamisalueemme – rakentamisen ja asuntosijoittamisen. Nyt voimme maksimaalisesti hyödyntää tietotaitomme parhaaksi katsomallamme tavalla ja kustannustehokkaasti, ilman sidonnaisuuksia.

Teemme tätä työtä intohimosta kiinteistöalaan asiakkaitamme kuunnellen ja auttaaksemme. Haluamme tarjota asiakkaillemme avoimuutta, tiedon jakamista, turvaa, varmuutta omiin päätöksiin, hyviä asuntokauppoja ja sujuvasti eteneviä rakennusprojekteja.

Heikki Ylihärsilä

Huolehtii Ultra Kiinteistöjen rakennustoiminnasta.

0400 782556 heikki.yliharsila@ultrakiinteistot.fi
Lue lisää

Heikki Ylihärsilä vastaa Ultra Kiinteistöjen rakennustoiminnasta.

Olen koulutukseltani rakennustekniikan DI (1973) ja TkL (2000). Lisensiaatintutkinnon pääaineenani ovat talonrakennustekniikka ja rakentamistalous.

Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus rakennusalalta (noin 40 v). Olen työurani alkuvaiheessa työskennellyt rakennustyömailla ja valmistumisen jälkeen lähinnä rakennesuunnittelijana ja kouluttajana.

Vastuullisena projektin vetäjänä sekä omistajana olen työskennellyt sekä vieraan että oman Insinööritoimiston monipuolisissa rakennusprojekteissa. Rakennesuunnittelijana olen vastannut lukuisten julkisten ja yksityisten asuin-, liike-, toimisto- ja teollisuusrakennusten suunnittelusta ja valvonnasta. Rakennuskohteita on ollut Suomessa pääkaupunkiseudulta Sodankylään saakka.

Osastonjohtajana ja yliopettajana olen vastannut rakennusmestarien, rakennusinsinöörien (AMK) sekä Rakentamisen ylemmän (AMK) tutkinnon koulutuksista. Rakennusalan kansainvälisissä ja kotimaisissa koulutus- ja t & k- projekteissa sekä seminaareissa olen pitänyt yllä ja kehittänyt jatkuvasti ammattitaitoani. Rakennusalan asiantuntijana olen vieraillut luennoitsijana Suomen lisäksi mm. Saksan, Hollannin, Belgian, Ruotsin ja Norjan yliopistoissa / korkeakouluissa.

Vuosittaiset tapaamiset Rakennusteollisuuden ja muiden korkeakoulujen kanssa ovat liittyneet rakennusalan koulutukseen ja sen kehittämiseen.

T&k –projektit useiden eurooppalaisten ja kotimaisten yliopistojen / korkeakoulujen kanssa ovat olleet rakennusalan kehittämishankkeita. Hankkeisiin on osallistunut myös rakennusalan yrityksiä ko. maista.

Mikko Ylihärsilä

Huolehtii Ultra Kiinteistöjen asuntosijoitustoiminnasta.

050 4678080
mikko.yliharsila@ultrakiinteistot.fi
Lue lisää

Mikko Ylihärsilä vastaa Ultra Kiinteistöjen asuntosijoitustoiminnasta.

Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta pääaineenani laskentatoimi ja rahoitus. Tutkin lopputyössäni yksityisen asuntosijoittajan ja pankin välistä luotonmyöntöprosessia. Tutkielman tekemisen myötä syttyi myös todellinen kipinä kiinteistöalaan ja erityisesti asuntosijoittamiseen.

Valmistumisen jälkeiset vuodet olen työskennellyt kiinteistöalalla erilaisissa työtehtävissä, jotka kaikki ovat omalta osaltaan tukeneet asuntosijoittamista. Kokemusta on kertynyt useiden vuosien ajalta erityisesti mm. kiinteistösijoittamisesta, satojen sijoitusasuntojen hallinnoinnista, toimitilavälityksestä sekä kiinteistörahastoista. Mahtuupa työuralleni kokemusta myös mm. rakennustyömailta, pankin kirjanpitopuolelta sekä ison rakennusliikkeen taloushallinnosta.

Ota yhteyttä

*Lähettäessäsi lomakkeen hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME.

Tervetuloa sisäpiiriin

Liittymällä olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.


Jos asuntosijoittaminen kiinnostaa, tervetuloa sisäpiiriin!

Kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla "Liity" olet mukana sisäpiirissämme ja hyväksyt TIETOSUOJASELOSTEEMME
Saat välittömästi liittymisesi jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin ja pääset tutustumaan tämän hetkisiin sijoituskohteisiin,
sekä lataamaan ilmaiseksi aineistopankissa olevan materiaalin. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä luovuta sähköpostiosoitteita eteenpäin.